Vidavo: Με 12,25% στην Αιχμή Α.Ε. που εισάγεται στο ΧΑΚ

Η ΑΙΧΜΗ Α.Ε., με σύμβουλο την Capital Markets Experts A.E., είναι η πρώτη εταιρεία που εισάγεται στη συγκεκριμένη αγορά με αύξηση μετοχικού κεφαλαίου, εκδίδοντας 21.023 νέες μετοχές, ονομαστικής αξίας ενός ευρώ, οι οποίες, μαζί με τις υφιστάμενες (297.023 μετοχές) θα τεθούν σε διαπραγμάτευση στην τιμή των 4,72 ευρώ.

Η συνολική κεφαλαιοποίηση της εταιρίας διαμορφώνεται στο ποσό του 1,4 εκατ. ευρώ και η συμμετοχή της Vidavo A.E. στο κεφάλαιο της ανέρχεται πλέον στο 12,25%.

Πρώτη ημέρα διαπραγμάτευσης της μετοχής της ΑΙΧΜΗ Α.Ε. στη Ν.Ε.Α. του Χ.Α.Κ., προγραμματίζεται η Μεγάλη Τρίτη 10 Απριλίου 2012.

Όπως τονίζεται, η επενδυτική κίνηση της Vidavo, στο πλαίσιο υλοποίησης του επενδυτικού και αναπτυξιακού της πλάνου, να συμμετάσχει στο μετοχικό κεφάλαιο της ΑΙΧΜΗ Α.Ε. δημιουργεί νέες προοπτικές εν όψει της εισαγωγής των μετοχών της ΑΙΧΜΗ Α.Ε. στην αγορά Νεοαναπτυσσόμενων Εταιριών (Ν.Ε.Α.).

Πέραν από το στενά επενδυτικό ενδιαφέρον, η συμμετοχή στην ΑΙΧΜΗ Α.Ε. ανοίγει για τη VIDAVO A.E. στρατηγικές προοπτικές, με σημαντικότερη τη συνέργεια στην προώθηση των προϊόντων της Vidavo A.E. στις αγορές της Βαλκανικής (Π.Γ.Δ.τ.Μ., Βουλγαρία, Ρουμανία), όπου ήδη δραστηριοποιείται η ΑΙΧΜΗ A.E..

Η ΑΙΧΜΗ Α.Ε., με σύμβουλο την Capital Markets Experts A.E., είναι η πρώτη εταιρεία που εισάγεται στη συγκεκριμένη αγορά με αύξηση μετοχικού κεφαλαίου, εκδίδοντας 21.023 νέες μετοχές, ονομαστικής αξίας ενός ευρώ, οι οποίες, μαζί με τις υφιστάμενες (297.023 μετοχές) θα τεθούν σε διαπραγμάτευση στην τιμή των 4,72 €.