Το σχόλιο επί της συνεδρίασης της ΝΕΑς της 17ης Δεκεμβρίου 2021

Σταθερή στις 1.291,41 μονάδες παρέμεινε και σήμερα Παρασκευή η τιμή του Γ.Δ. της Ν.Ε.Α.ς του Χ.Α.Κ. μετά τη λήξη της συνεδρίασης, αφού δεν πραγματοποιήθηκαν ολοκληρωμένες συναλλαγές.

Σχετικά με τις ανεκπλήρωτες εντολές, η IQ GMG έμεινε με 100 μετοχές σε εντολές αγοράς, καθώς παραμένει σε αναστολή και η Interlife Ασφαλιστική έκλεισε τη συνεδρίαση με 700 μετοχές σε ανοιχτές εντολές αγοράς. Η Kerverus Holding έκλεισε με 400 μετοχές σε ανοιχτές εντολές πώλησης, ως συνήθως, ενώ η Ρ Ενέργεια 1 Ενεργειακή Α.Ε. με 250 μετοχές σε εντολές αγοράς και 50 μετοχές σε εντολές πώλησης.

Στην οικογένεια της Ν.Ε.Α.ς προστέθηκε από σήμερα και η iDNA Genomics Public Ltd, η οποία εισήχθη επιτυχώς στο διαπραγματευτικό ταμπλό με nominated advisor την Prudens. Μάλιστα, η μετοχή της εταιρείας συγκέντρωσε και αγοραστικό ενδιαφέρον με 100 μετοχές σε ανοιχτές εντολές στο ντεμπούτο της στην αγορά, χωρίς ωστόσο να προχωρήσουν οι συναλλαγές. Επιπλέον, από τις εξεταζόμενες αιτήσεις προς εισαγωγή στη Ν.Ε.Α., έχει εγκριθεί αυτή της Frenco Ltd, η οποία θα αποτελέσει την 17η εισαγωγή για την Capital Markets Experts.