Το σχόλιο επί της συνεδρίασης της ΝΕΑς της 12ης Ιουνίου 2024

Σταθερός διατηρήθηκε ο Γ.Δ. της Ν.Ε.Α.ς του Χ.Α.Κ. στις 1.475,01 μονάδες, με πολύ χαμηλό τζίρο στη σημερινή διαπραγμάτευση, ο οποίος δεν ξεπέρασε τα € 270,00.

Η κινητικότητα περιορίστηκε στις μετοχές της iDNA Genomics , οι οποίες δεν παρουσίασαν μεταβολή στην τιμή τους και συνέχισαν στο ίδιο διαπραγματευτικό μοτίβο πλέον για μία ολόκληρη εβδομάδα.

Σε ό,τι αφορά το βάθος της αγοράς, η Wealthavenue ολοκλήρωσε τη συνεδρίαση με 4.055 μετοχές σε εντολές πώλησης. Με 6.920 μετοχές σε εντολές πώλησης βρήκε το κλείσιμο και την UPYACHTING. Ακόμη, 4.000 μετοχές βρίσκονται προς πώληση για την Hangji Global και 1.000 προς αγορά για την Αθανάσιος Δ. Κουκουτάρης Α.Ε.Β.Ε.. Σε εντολές αγοράς βρίσκονται 300 μετοχές της Κ. Κουιμτζής Α.Ε. και 500 της Mettman Public Company Ltd επίσης. Ακόμη, με 200 μετοχές σε εντολές πώλησης έκλεισε την ημέρα η iDNA Genomics και 40 σε εντολές αγοράς. Τέλος, με 400 μετοχές σε εντολές αγοράς έκλεισε η EFA Holdings Plc.

Η Grant Thornton πραγματοποίησε το καλοκαίρι του 2023 την πρώτη της εισαγωγή στη Ν.Ε.Α. με την Zrees Fraction, από σήμερα όμως σταμάτησε να εκπροσωπεί την εταιρεία στο Χ.Α.Κ. ως Nominated Advisor. Ως εκ τούτου το Συμβούλιο του Χρηματιστηρίου αποφάσισε την αναστολή διαπραγμάτευσης των μετοχών της μέχρις ότου βρεθεί νέος σύμβουλος για την εταιρεία.