NEA: Εισαγωγή των Μετοχών της εταιρείας Mettmann Public Company Ltd

Το Χρηματιστήριο Αξιών Κύπρου ανακοινώνει την εισαγωγή των Μετοχών της εταιρείας Mettmann Public Company Ltd σύμφωνα με το Άρθρο 58(1) του Νόμου του ΧΑΚ στην Νεοαναπτυσσόμενων Εταιρειών Αγορά (Ν.Ε.Α.) του ΧΑΚ και την ταυτόχρονη εισαγωγή των μετοχών της στο Κεντρικό Αποθετήριο Μητρώο του ΧΑΚ σύμφωνα με τα Άρθρα 10(1) και (3) του περί Αξιών και Χρηματιστηρίου Αξιών Κύπρου (Κεντρικό Αποθετήριο και Κεντρικό Μητρώο Αξιών) Νόμου. Η εισαγωγή γίνεται με τη μέθοδο της ιδιωτικής τοποθέτησης και ο Σύμβουλος Εισαγωγής της εταιρείας, είναι η εταιρεία Fincap Advisers Ltd.

Η κύρια δραστηριότητα της εταιρείας είναι η παροχή ρευστότητας στους μετόχους μέσω της έκδοσης των ομολογιών και η επένδυση μέσω της απόκτησης στοχευόμενων χρηματοοικονομικών περιουσιακών στοιχείων. Αυτά τα χρηματοοικονομικά περιουσιακά στοιχεία περιλαμβάνουν δάνεια, μετοχές και άμεσες επενδύσεις στην Κύπρο, Μαυροβούνιο και Ισπανία.

Η διαπραγμάτευση των πιο πάνω αξιών θα ξεκινήσει την Παρασκευή, 30 Δεκεμβρίου 2022 και θα πραγματοποιείται σε Ευρώ (€). Το Χρηματιστήριο Αξιών Κύπρου θα αναλάβει την τήρηση του μητρώου των πιο πάνω τίτλων, στο Κεντρικό Αποθετήριο/ Μητρώο του ΧΑΚ.