Ψήφος εμπιστοσύνης στην κυπριακή οικονομία από ξένους επενδυτές

Ψήφο εμπιστοσύνης στην κυπριακή οικονομία έδωσαν τρεις ξένοι επιχειρηματικοί ηγέτες οι οποίοι επένδυσαν σε διαφορετικούς τομείς στην Κύπρο, μιλώντας στο πλαίσιο του κυπριακού επιχειρηματικού συνεδρίου, «CYPRUS: A GATEWAY TO THE EU», που πραγματοποιήθηκε στο Ντουμπάι.

Abdulla Bin Desmal (Manager, Corporate Finance & Business Development, DP World), Elie Milky (Vice President of Development, Radisson Hotel Group) και Dr. Shadi Karam(Senior Advisor, Ex-Chairman of the Board of Directors, AstroBank), εξήγησαν γιατί επένδυσαν στην Κύπρο και ανέδειξαν συναφώς τα πλεονεκτήματα της χώρας μας για ξένους επενδυτές.

Οι τρεις ξένοι επιχειρηματικοί ηγέτες εστίασαν σε πλενοκτήματα, όπως είναι η σταθερότητα, το αποτελεσματικό νομικό καθεστώς, το καλό επιχειρηματικό περιβάλλον, η φιλικότητα της χώρας προς ξένους επενδυτές και, βεβαίως, οι ευκαιρίες που στο νησί μας υπάρχουν για επενδύσεις.

Σε ειδική μνεία προέβησαν και οι τρεις όσον αφορά τη σημασία του έργου που επιτελεί και του κομβικού ρόλου που ο Invest Cyprus διαδραματίζει προς την κατεύθυνση προσέλκυσης επενδύσεων, καθώς και για την διευκόλυνση της εισόδου των επενδυτών στην κυπριακή αγορά.

Τη συζήτηση συντόνισε ο Γενικός Διευθυντής του Invest Cyprus, Γιώργος Καμπανέλλας.