Tρ. Κύπρου: H καλύτερη τράπεζα στο Private Banking & Wealth Management στην Κύπρο

Η Τράπεζα Κύπρου αναδείχθηκε για το 2022, για έκτη χρονιά, ως η «Καλύτερη Τράπεζα στο Private Banking & Wealth Management» στην Κύπρο, από το διεθνές έγκυρο περιοδικό «Euromoney», μετά από ηλεκτρονική ψηφοφορία των πελατών της.

Με τη βράβευση αυτή, επιβεβαιώνεται ο επαγγελματισμός, η αξιοπιστία, η προσήλωση στον πελάτη και οι υπηρεσίες υψηλής ποιότητας που προσφέρει η Υπηρεσία Private Banking / Wealth Management στους πελάτες της, καθώς και η αποτελεσματική στρατηγική στην παροχή εξατομικευμένων και ολοκληρωμένων επενδυτικών υπηρεσιών στον τομέα της διαχείρισης περιουσιακών στοιχείων.

Το βραβείο αποκτά ιδιαίτερη σημασία γιατί απονέμεται μετά από ψηφοφορία ανάμεσα στους πελάτες, οι οποίοι αξιολογούν την ποιότητα των τραπεζικών και επενδυτικών υπηρεσιών ως επίσης των υπηρεσιών Wealth Management.

Η απονομή γίνεται μετά από ανεξάρτητη ανάλυση των χρηματοοικονομικών οργανισμών αναφορικά με την ποιότητα εξυπηρέτησης που προσφέρεται σε υψηλής εισοδηματικής τάξης πελάτες καθώς και της εξειδικευμένης γνώσης και εμπειρίας τους στον τομέα του Private Banking.

«Αντικατοπτρίζει την επιτυχημένη στρατηγική του Private Banking & Wealth Management»

O Αιμίλιος Ταννούσης, Διευθυντής της Υπηρεσίας Wealth Management, σχολιάζοντας τη νέα βράβευση της Υπηρεσίας, αναφέρει: «Για την Τράπεζά μας, η βράβευση αυτή αποτελεί μια διεθνής αναγνώριση με κύρος, μια επιβράβευση των προσπαθειών όλων μας και μας ενθαρρύνει να εργαστούμε για καλύτερα αποτελέσματα σε μία περίοδο αυστηρών εποπτικών απαιτήσεων στον τομέα του Wealth Management. Επίσης, αντικατοπτρίζει την επιτυχημένη στρατηγική του Private Banking για την παροχή προϊόντων και υπηρεσιών υψηλού επιπέδου. Όλοι εμείς στο Private Banking θα συνεχίσουμε να προσφέρουμε μια ολοκληρωμένη γκάμα επενδυτικών επιλογών, εξατομικευμένη εξυπηρέτηση και διαχείριση των περιουσιακών στοιχείων των πελατών μας. Εργαζόμαστε μεθοδικά, κτίζουμε σχέσεις εμπιστοσύνης με τους πελάτες μας και βρισκόμαστε παρών σε κάθε επόμενη κίνηση».