Το σχόλιο επί της συνεδρίασης της ΝΕΑς της 10ης Δεκεμβρίου 2021

Σταθερός στις 1.291,95 μονάδες παρέμεινε και σήμερα, Παρασκευή 10 Δεκεμβρίου, ο Γ.Δ. της Νεοαναπτυσσομένων Αγοράς του Χ.Α.Κ., μιας και η συνεδρίαση ολοκληρώθηκε χωρίς την επίτευξη συναλλαγών για τέταρτη συνεχόμενη μέρα.

Όσον αφορά τις μη εκπληρωθείσες συναλλαγές, η IQ GMG έμεινε με 100 μετοχές σε εντολές αγοράς, καθώς παραμένει σε αναστολή και η Interlife Ασφαλιστική έκλεισε τη συνεδρίαση με 400 μετοχές σε ανοιχτές εντολές αγοράς και 250 σε εντολές πώλησης, μιας και η χθεσινή υψηλή ζήτηση και προσφορά για τους τίτλους της εταιρείας δεν ευόδωσε σε συναλλαγές. Η Kerverus Holding έκλεισε με 400 μετοχές σε ανοιχτές εντολές πώλησης, ως συνήθως, ενώ η Ρ Ενέργεια 1 Ενεργειακή Α.Ε. με 250 μετοχές σε εντολές αγοράς και 50 μετοχές σε εντολές πώλησης, ακριβώς όπως και την προηγούμενη μέρα.

Σε άλλα νέα, εγκρίθηκε από το Διοικητικό Συμβούλιο του Χ.Α.Κ η εισαγωγή της Theon International. Η εταιρεία παραγωγής οπτικών συστημάτων υψηλής τεχνολογίας αποτελεί τη μητρική του διεθνούς ομίλου Theon Sensors, ελληνικών συμφερόντων. Αυτή αποτελεί και την 16η εισαγωγή συνολικά για την Capital Markets Experts στη Ν.Ε.Α., ισχυροποιώντας ακόμη περισσότερο τη θέση της ως ηγέτιδα στο χώρο των nominated advisors για τη συγκεκριμένη αγορά.