Η 16η εισαγωγή της Capital Markets Experts ξενικά διαπραγμάτευση

Tο ΧΑΚ ανακοίνωσε την εισαγωγή των Μετοχών της εταιρείας Theon International Plc στη Νεοαναπτυσσόμενων Εταιρειών Αγορά (Ν.Ε.Α.) του ΧΑΚ και την ταυτόχρονη εισαγωγή των μετοχών της στο Κεντρικό Αποθετήριο του Χρηματιστηρίου Αξιών Κύπρου.

Η εισαγωγή γίνεται με τη μέθοδο της ιδιωτικής τοποθέτησης και η εταιρεία θα εισάγει 200.000 μετοχές με ονομαστική αξία €1,00 , τιμή εισαγωγής €72,22 και κωδικό διαπραγμάτευσης ΤΗΕΟΝ. Η κύρια δραστηριότητα του Ομίλου είναι η κατασκευή και η εμπορία προϊόντων, τα οποία ανήκουν στον τομέα της υψηλής τεχνολογίας, η οποία χρησιμοποιείται συμπληρωματικά και βοηθητικά, κυρίως σε δραστηριότητες ασφάλειας και παρατήρησης στο χώρο της άμυνας. Συγκεκριμένα, πρόκειται για συσκευές νυχτερινής και θερμικής όρασης (διόπτρες, περισκόπια, σκόπευτρα) καθώς επίσης και για αισθητήρες ανίχνευσης κίνησης ή παρομοίων χρήσεων.

Σύμβουλος Εισαγωγής της εταιρείας, είναι η Capital Market Experts A.E. η οποία πλέον με 16 εισαγωγές εταιρειών στο σύνολο της ΝΕΑς του ΧΑΚ, αποτελεί μακράν την κορυφαία σύμβουλο στο πλαίσιο της συγκεκριμένης αγοράς. Σημειώνεται ότι η Capital Markets Experts έχει ήδη μέσα στη χρήση του 2021, τρεις νέες εισαγωγές, ενώ αναμένεται πριν το τέλος του έτους και η έγκριση για τη διαπραγμάτευσης ακόμη μιας.

Η διαπραγμάτευση των πιο πάνω αξιών θα ξεκινήσει τη Δευτέρα, 13 Δεκεμβρίου 2021 και θα πραγματοποιείται σε ευρώ.