Σε εξέλιξη η κορυφαία σύναξη για funds στην Κύπρο

Μεγάλο αποδεικνύεται το ενδιαφέρον για το 7o International Funds Summit που πραγματοποιείται σήμερα και αύριο στη Λευκωσία και αποτελεί ένα από τα μεγαλύτερα συνέδρια για επενδυτικά ταμεία στην Ευρώπη. Αθρόα η προσέλευση των συμμετεχόντων από 30 και πλέον χώρες, με τον συνολικό αριθμό των συνέδρων που θα ακολουθήσει τις εργασίες του συνεδρίου που πραγματοποιείται σε υβριδική μορφή να ξεπερνά τους 600.

Συγκεκριμένα, το συνέδριο αναμένεται να παρακολουθήσουν επαγγελματίες αντιπροσώπους που δραστηριοποιούνται σε όλο το φάσμα των επενδυτικών υπηρεσιών στο εξωτερικό όπως, διεθνή δικηγορικά γραφεία, εταιρείες διαχείρισης επενδύσεων, ελεγκτικά γραφεία, διεθνή μέσα, καθώς και family offices από Ευρώπη, Μέση Ανατολή, Βόρεια Αφρική, Ασία, Ρωσία και ΗΠΑ.

To συνέδριο διεξάγεται στο πλαίσιο των προσπαθειών ώστε η Κύπρος να καταστεί κέντρο επενδύσεων και οι 600 και πλέον σύνεδροι που θα συμμετέχουν θα έχουν την ευχέρεια να ενημερωθούν από κορυφαίους επαγγελματίες του χώρου για το μεταβαλλόμενο ανταγωνιστικό τοπίο στον τομέα των υπηρεσιών διαχείρισης περιουσιακών στοιχείων, τους τρόπους συλλογικής αντιμετώπισης των διεθνών κριτηρίων, τις προκλήσεις συμμόρφωσης με τη διεθνή τυποποίηση, τη ρύθμιση και τη νομική συμμόρφωση.

Οι συμμετέχοντες στο «7o International Funds Summit» θα έχουν, επίσης, την ευχέρεια να συζητήσουν τις τελευταίες τεχνολογικές εξελίξεις και τι σημαίνουν για τον τομέα των επενδυτικών ταμείων, ενώ θα μπορέσουν να αποκτήσουν εμπειρία μέσα από τα διαλείμματα δικτύωσης συνομιλώντας με ηχηρά ονόματα της βιομηχανίας.

Οργανωτές: Cyprus Investment Funds Association (CIFA), Invest Cyprus
Πλατινένιος Χορηγός: Eurobank Cyprus
Χρυσοί Χορηγοί: Alter Domus, BOC Asset Management Ltd (BOCAM), Deloitte Limited, Fortified Capital,  KPMG, PwC, Treppides Group of Companies
Αργυροί Χορηγοί: ARK36, ATG Fund Services, BAO Capital Partners LTD, CPF, Profile Software, SYSTEMIC, Trident Trust Group, vistra
Υπό την Αιγίδα: Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας, Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς Κύπρου
Υποστηρικτές: Chartered Institute for Securities & Investment (CISI), ICAEW, ICMA
Χορηγοί Επικοινωνίας: περιοδικό GOLD, περιοδικό IN Business, και Savvy Investor, The Investor
Συντονιστής: IMH