Στα 518 άτομα το σύνολο των μελών του TEA-INTERLIFE το 2020

Σύμφωνα με την INTERLIFE Ασφαλιστική με την είσοδο 159 Νέων Μελών Συνεργατών στο Ταμείο Επαγγελματικής Ασφάλισης INTERLIFE ΑΑΕΓΑ Ν.Π.Ι.Δ έκλεισε το 2020 με το σύνολο των Μελών του Ταμείου να ανέρχεται πλέον σε 518.

Το Ταμείο Επαγγελματικής Ασφάλισης INTERLIFE ΑΑΕΓΑ Ν.Π.Ι.Δ. ιδρύθηκε με στόχο την παροχή επιπλέον ασφαλιστικής κάλυψης στους εργαζόμενους και τους συνεργάτες της.

Το Ταμείο Επαγγελματικής Ασφάλισης INTERLIFE ΑΑΕΓΑ – Ν.Π.Ι.Δ. (TEA INTERLIFE ΑΑΕΓΑ Ν.Π.Ι.Δ.) ιδρύθηκε τον Ιούνιο του έτους 2019 με την έγκριση του Καταστατικού από τον Υφυπουργό Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης (ΦΕΚ/ Τεύχος Β’ 2150/07.06.2019).

Το TEA INTERLIFE ΑΑΕΓΑ Ν.Π.Ι.Δ. υπάγεται στην εποπτεία του Υπουργείου Εργασίας & Κοινωνικών Υποθέσεων και στον έλεγχο αφενός της Εθνικής Αναλογιστικής Αρχής και αφετέρου της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς.

Σκοπός του TEA INTERLIFE ΑΑΕΓΑ Ν.Π.Ι.Δ. είναι η χορήγηση παροχών στους ασφαλισμένους, επαγγελματικής ασφαλιστικής προστασίας, πέραν της παρεχόμενης από την υποχρεωτική κοινωνική ασφάλιση, για την κάλυψη των ασφαλιστικών κινδύνων του γήρατος, της αναπηρίας και του θανάτου.

Περισσότερες πληροφορίες για το TEA INTERLIFE ΑΑΕΓΑ Ν.Π.Ι.Δ. δείτε εδώ