Συνέχιση διαπραγμάτευσης με Σήμανση (Σ) – Vernon Property Plc

Το Χρηματιστήριο Αξιών Κύπρου ανακοινώνει ότι οι τίτλοι της εταιρείας Vernon Property Plc, οι οποίοι διαπραγματεύονται στη ΝΕΑ Αγορά του ΧΑΚ, θα συνεχίσουν να παρουσιάζονται με σήμανση (Σ) στους πίνακες διαπραγμάτευσης και στα δελτία τιμών στην Αγορά Ομολογιών ΝΕΑ (για εκδότες των οποίων το Μητρώο δεν τηρείται από το ΚΑΜ), λόγω μη έκδοσης και δημοσιοποίησης της Ετήσιας Οικονομικής Έκθεσης για το έτος που έληξε στις 29/02/2020, ως απαιτείται από το Άρθρο 154 του περί Αξιών και Χρηματιστηρίου Αξιών Κύπρου Νόμου.

Η απόφαση αυτή λήφθηκε με βάση την Παράγραφο 2.2.6(Α)(γ), καθώς και την Απόφαση Πολιτικής του Συμβουλίου του ΧΑΚ (Αρ. Εγκυκλίου: 01/2018, 02/2018, ημερ. 23/1/2018).

Διευκρινίζεται ότι οι τίτλοι της εταιρείας παρουσιάζονται ήδη με σήμανση (Σ) καθότι η ανεξάρτητη έκθεση ελεγκτών για το έτος που έληξε στις 28/2/2019 παρουσίαζε ουσιώδη αβεβαιότητα σε σχέση με την συνεχιζόμενη δραστηριότητα (Material uncertainty related to going concern).

Σημειώνεται ότι το Συμβούλιο θα προβεί σε αφαίρεση της σήμανσης (Σ) από τους πίνακες διαπραγμάτευσης και τα δελτία τιμών από τους τίτλους της εταιρείας, όταν διαπιστώσει ότι οι λόγοι που οδήγησαν στην παρουσίαση της σήμανσης στις αξίες της εταιρείας, θα έχουν εκλείψει.