Ασφαλιστική κάλυψη από την INTERLIFE για τον COVID-19

Η πανδημία του κορωνοϊού έχει αλλάξει τη ζωή εκατομμυρίων ανθρώπων ανά τον κόσμο, μεταβάλλοντας τα μέχρι τώρα δεδομένα τους. Τα κρούσματα και οι νεκροί αυξάνονται σε καθημερινή βάση με την αγωνία όλων τα «χτυπάει» κόκκινο.

Ανάσα ανακούφισης έρχεται να δώσει η ασφαλιστική εταιρία INTERLIFE, η οποία, μέσω των προγραμμάτων της, παρέχει στους πελάτες της, μεταξύ άλλων, κάλυψη σε περίπτωση που νοσήσουν από COVID – 19.

«Τα προγράμματα της Interlife δεν εξαιρούν τον COVID-19», τονίζει στο ThessToday.gr, η Μαρίνα Παναγιωτοπούλου Project Manager της INTERLIFE. «Για παράδειγμα, το Optimum, που είναι ένα πρόγραμμα υγείας το οποίο έχει συμβεβλημένα όλα τα μεγάλα νοσοκομεία ουσιαστικά, δεν εξαιρεί τον COVID-19 και σε περίπτωση που κάποιος ασθενής μπει σε δημόσιο νοσοκομείο, θα τον καλύψει και επιδοματικά», συμπληρώνει η ίδια.

Η εταιρία, με αίσθημα ευθύνης απέναντι στους ασφαλισμένους της, δίνει δυο διαφορετικές δυνατότητες σε κάποιον που θα νοσήσει από τον κορωνοιό. «Η μια είναι να προσφέρουμε το Medical Health, το οποίο είναι ένα πρόγραμμα που μεταφέρει τον ασθενή από οποιαδήποτε μέρος της Ελλάδας μέσα σε ειδικά διαμορφωμένους χώρους, είτε αυτό είναι ασθενοφόρο, είτε είναι ελικόπτερο. Η άλλη δυνατότητα είναι το Optimum, το οποίο επειδή στην παρούσα φάση δεν μπορεί κάποιος ασθενής να πάει σε ιδιωτικό νοσοκομείο, το πρόγραμμα τον καλύπτει επιδοματικά», επισημαίνει η κ. Παναγιωτοπούλου.

Τι περιλαμβάνει η επιδοματική κάλυψη; Η Project Manager της INTERLIFE εξηγεί ότι «αν κάποιος νοσήσει με COVID-19 και πάει σε δημόσιο νοσοκομείο, το πρόγραμμα προσφέρει μεταφορά σε αυτό και 100€ την ημέρα, για τις 15 μέρες που νοσηλεύεται ο ασθενής, μετά την κατάθεση της γνωμάτευσης του γιατρού και του εξιτηρίου του στην εταιρία».