Rich Reach Corporation Public Ltd: Οι αποφάσεις της Ετήσιας Γενικής Συνέλευσης

Η Rich Reach Corporation Public Ltd, σύμφωνα με τους σχετικούς κανονισμούς του Χρηματιστηρίου Αξιών Κύπρου, ενημερώνει τους μετόχους της Εταιρείας και το ευρύ επενδυτικό κοινό, ότι η Ετήσια Γενική Συνέλευση (η «EΓΣ») πραγματοποιήθηκε στις 22 Ιουλίου 2020 στις 09:00 π.μ., στο γραφείο της Εταιρείας: Λεωφόρος Λάρνακος 61Α, Γραφείο 402, 2101 Αγλαντζιά, Λευκωσία, Κύπρος.

11 μέτοχοι παρευρέθηκαν ή εκπροσωπήθηκαν με πληρεξούσιο στην ΕΓΣ της Εταιρείας, οι οποίοι συνολικά αντιπροσώπευαν 11,068,833 μετοχές από τις 11.262.056 εκδομένες μετοχές της Εταιρείας (98.284%).

Κατά τη ΕΓΣ της Εταιρείας ελήφθησαν οι ακόλουθες αποφάσεις:

  1. Η Έκθεση των Διοικητικών Συμβούλων και οι Οικονομικές Καταστάσεις της Εταιρείας για το έτος που έληξε στις 31 Δεκεμβρίου 2019 μαζί με την έκθεση των ελεγκτών εγκρίθηκαν.
  2. Η Εταιρεία είχε ζημίες μετά τη φορολογία για το έτος που έληξε στις 31 Δεκεμβρίου 2019, επομένως, το Διοικητικό Συμβούλιο της Εταιρείας δεν συνέστησε τη πληρωμή μερίσματος. Οι παρευρισκόμενοι ενέκριναν αυτήν τη σύσταση.
  3. Ο διευθυντής κ. Γιώργος Ρούσου (αφού είναι ο διευθυντής με την μεγαλύτερη θητεία από την τελευταία επανεκλογή του στις 13/09/2018) και ο διευθυντής κ. Χριστάκης Ιερίδης που καθορίστηκε με κλήρωση να αποχωρήσει, τέθηκαν και οι δύο προς αποχώρηση με περιστροφή, σύμφωνα με τον κανονισμό 80 του Καταστατικού της Εταιρείας.  Η επανεκλογή και των δύο διευθυντών που θα αποχωρούσαν, εγκρίθηκε.
  4. Ο επαναδιορισμός της Ernst & Young Cyprus Ltd ως ελεγκτών της Εταιρείας, εγκρίθηκε, και το Διοικητικό Συμβούλιο εξουσιοδοτήθηκε να ορίσει την αμοιβή των ελεγκτών σε μεταγενέστερη χρονική στιγμή, με τη μορφή ενός ετήσιου πάγιου τέλους έως ένα προκαθορισμένο ανώτατο όριο.

Επιπρόσθετα, η Εταιρεία ενημέρωσε τους παρευρισκόμενους ότι, αναφορικά με την ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΠΡΩΤΗΣ ΠΡΟΤΙΜΗΣΗΣ με ημερομηνία 10/08/2018, της οποίας η προθεσμία για την άσκηση των ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ ΠΡΩΤΗΣ ΠΡΟΤΙΜΗΣΗΣ ήταν στις 17/09/2018:

  1. Η COEUR DELION SOFTWARE ENGINEERING LTD έχει ασκήσει εν μέρει τα ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΠΡΩΤΗΣ ΠΡΟΤΙΜΗΣΗΣ της, έχοντας αιτηθεί να αποκτήσει 75.000 (εβδομήντα πέντε χιλιάδων) κοινών μετοχών στην τιμή προσφοράς €2,00 (δύο ευρώ) ανά κοινή μετοχή (δηλ. συνολική τιμή €150.000 [εκατό πενήντα χιλιάδες ευρώ]). Η COEUR DELION SOFTWARE ENGINEERING LTD παραιτήθηκε από όλα της τα εναπομείναντα ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΠΡΩΤΗΣ ΠΡΟΤΙΜΗΣΗΣ.
  2. Κανένας άλλος μέτοχος δεν άσκησε πλήρως ή εν μέρει τα ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΠΡΩΤΗΣ ΠΡΟΤΙΜΗΣΗΣ του, συνεπώς όλοι οι άλλοι μέτοχοι παραιτήθηκαν από όλα τα ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΠΡΩΤΗΣ ΠΡΟΤΙΜΗΣΗΣ τους.