Η INTERLIFE χορηγός του ναυταθλητισμού

Η στήριξη των δράσεων του Ιστιοπλοϊκού Ομίλου Ηρακλείου στο πρόγραμμα Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης «προσφέρω …αλλιώς» που υλοποιεί η INTERLIFE Ασφαλιστική.

Με στόχο την καλλιέργεια αξιών και ιδανικών συνυφασμένων με τον ναυταθλητισμό αλλά και τη ναυτοσύνη, η Εταιρεία στηρίζει ως χορηγός τον Ιστιοπλοϊκό Όμιλο Ηρακλείου.

Για 5η συνεχή χρονιά παρέχει ετήσια ασφαλιστική κάλυψη όλων των σκαφών του ομίλου και των οχημάτων. Επιπλέον, σε όλα τα μέλη του παρέχει Ετήσια ασφάλιση Υγείας και Προσωπικών Ατυχημάτων. O Ιστιοπλοϊκός Όμιλος Ηρακλείου δραστηριοποιείται στην ευρύτερη περιοχή της Κρήτης και παραμένει πρωτοπόρος τόσο στην Ιστιοπλοΐα Τριγώνου όσο και στην Ιστιοπλοΐα Ανοικτής Θάλασσας, έχοντας εκπαιδεύσει περισσότερους από 2.000 ενήλικες και 700 παιδιά.

Προάγει το άθλημα της ιστιοπλοΐας, προωθεί την αγωνιστική άμιλλα των μελών, την εκπαίδευση και μάθηση ιστιοπλοΐας και ιστιοσανίδας. Επιπλέον οργανώνει επιμορφωτικές διαλέξεις, θαλάσσιες εκπαιδευτικές εκδρομές καθώς και τοπικούς, πανελλήνιους και διεθνείς αγώνες.