INTERLIFE: Χορηγία στο Σύλλογο Ατόμων με Αναπηρία Ν. Χαλκιδικής “Η Αγάπη”

Το Σύλλογο Ατόμων με Αναπηρία Ν. Χαλκιδικής «Η ΑΓΑΠΗ» που εδρεύει στον Πολύγυρο Χαλκιδικής συμπεριέλαβε η INTERLIFE στο πρόγραμμα Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης που υλοποιεί.

Συγκεκριμένα αποφάσισε τη χορηγία ετήσιας ασφαλιστικής κάλυψης του Ειδικά Διασκευασμένου Επιβατικού οχήματος, Πολυμορφικού Ταξί (Λευκό Ταξί), ιδιοκτησίας του συλλόγου που είναι στη διάθεση των μελών του για τις μετακινήσεις τους.

«Η Αγάπη», ιδρύθηκε τον Φεβρουάριο του 1992 από μια ομάδα γονέων που έχουν παιδιά με αναπηρίες, με σκοπό την αντιμετώπιση διαφόρων προβλημάτων που η αναπηρία και η κοινωνική περιθωριοποίηση δημιουργούν στην καθημερινή τους ζωή. Το Σύλλογο σήμερα συγκροτούν γονείς και κηδεμόνες, άτομα με αναπηρίες και ευαισθητοποιημένοι συμπολίτες ως φίλοι και συμπαραστάτες στο δύσκολο αγώνα τους. Είναι ο μοναδικός φορέας στο Νομό Χαλκιδικής που ασχολείται με την αναπηρία.

Η προσφορά της INTERLIFE προς την τοπική κοινωνία και συγκεκριμένα στα άτομα που χρήζουν ιδιαίτερης φροντίδας αποτελεί μείζονα προτεραιότητα στις δράσεις της.

  • SDG 10, Λιγότερες Ανισότητες
  • SDG 17, Συνεργασία για τους Στόχους

“Τίποτα για τα άτομα με αναπηρία χωρίς τα άτομα με αναπηρία»! Αυτή είναι η βασική αρχή του Συλλόγου ΑΜΕΑ «ΑΓΑΠΗ» Χαλκιδικής που ιδρύθηκε από μια ομάδα γονέων με παιδιά με αναπηρία το 1992. Από τότε αποτελεί τον κύριο εκφραστή για θέματα αναπηρίας σε όλο το Νομό Χαλκιδικής. Βρισκόμαστε δίπλα στο Σύλλογο «ΑΓΑΠΗ», γιατί ο αγώνας για τα δικαιώματα των συνανθρώπων μας είναι μακρύς. #INTERLIFE #prosfero_allios” γράφει η Interlife στην επίσημη σελίδα της στο Facebook.