Το «ευχαριστώ» της Παθολογικής Κλινικής του «Μαματσείου» Γ.Ν. Κοζάνης στην alfa «Αθανάσιος Δ. Κουκουτάρης»

Με επιστολή της, η Διευθύντρια της Παθολογικής Κλινικής του «Μαματσείου» Γ.Ν. Κοζάνης, Ευθαλία Ράνδου, ευχαριστή την εταιρεία alfa «Αθανάσιος Δ. Κουκουτάρης» για την δωρεά εξοπλισμού και αναλώσιμου υλικού.

Αναλυτικά η επιστολή αναφέρει τα εξής:

Με την παρούσα επιστολή, θα ήθελα να εκφράσω τις βαθύτατες ευχαριστίες, τόσο εμού προσωπικά όσο και του συνόλου των εργαζομένων στην Παθολογική Κλινική του «Μαματσείου» Γ.Ν. Κοζάνης, για την προμήθεια εξοπλισμού και αναλωσίμων υλικών, απαραίτητων για την βελτίωση της αποδοτικότητας του έργου μας και την ασφάλεια, ασθενών και προσωπικού, έναντι της μεταδοτικότητας του ιού.

Η δωρεά περιλαμβάνει :

·         Πέντε ηλεκτροκαρδιογράφους 12 καναλιών

·         Δεκαπέντε ηλεκτρονικά πιεσόμετρα

·         Δέκα στηθοσκόπια

·         Τρεις ambu

·         Χίλιες μάσκες μιας χρήσης

·         Χίλια ποδονάρια

·         Τριακόσιες στολές μιας  χρήσης

Η πράξη σας αυτή, έμπρακτης αλληλεγγύης προς τον πάσχοντα συνάδελφο και το αγωνιζόμενο, στην πρώτη γραμμή για την αντιμετώπιση της επιδημίας, προσωπικό της Παθολογικής Κλινικής, μας δίνει ελπίδα και μας υποκινεί τα μέγιστα να συνεχίσουμε με κουράγιο και αισιοδοξία το δύσκολο έργο μας.

Κάθε τέτοια ενέργεια αποτελεί παράδειγμα προς μίμηση και αποδεικνύει πως υπάρχουν άνθρωποι που δεν αντιλαμβάνονται την τρέχουσα κρίση ως «ευκαιρία», αλλά ως πεδίο ανάδειξης κοινωνικής ευαισθησίας και κοινωνικής ευθύνης. Με την ευχή να είστε υγιείς και να συνεχίσετε τις δημιουργικές σας προσπάθειες, σας ευχαριστούμε και πάλι από καρδιάς.

Με απεριόριστη εκτίμηση,

Ράνδου Ευθαλία

Διευθύντρια της Παθολογικής Κλινικής