Προσωπικό αναζητεί η Κεντρική Τράπεζα

Προσωπικό αναζητεί η Κεντρική Τράπεζα και δέχεται αιτήσεις μέχρι τις 24 Φεβρουαρίου για την πλήρωση τριών θέσεων. Τα άτομα, που θα προσληφθούν, θα τοποθετηθούν στην κλίμακα €24.401Χ1.622(16)-50.353. Η πρώτη θέση αφορά λειτουργό Β΄ Τάξης – Επόπτης Τεχνολογίας. Στα καθήκοντα και ευθύνες είναι η παρακολούθηση εξελίξεων στον τομέα των καινοτόμων εταιρειών και τεχνολογιών στον χρηματοοικονομικό τομέα (Fintech).

Επίσης η επιθεώρηση ή/και έλεγχος τραπεζών και ιδρυμάτων πληρωμών και ηλεκτρονικού χρήματος και διεξαγωγή ερευνών, μελετών και εργασιών όπως αξιολόγηση: Της διακυβέρνησης, της δομής και οργάνωσής τους με έμφαση στις μονάδες πληροφορικής και ασφάλεια πληροφοριών.

Των συστημάτων εσωτερικού ελέγχου τους για θέματα πληροφορικής, περιλαμβανομένων και των σχεδίων ανάκαμψης από καταστροφή (Διαχείρισης Εκτάκτων Αναγκών) και των σχεδίων επιχειρησιακής ετοιμότητας. Των συστημάτων πληροφορικής τους. Η δεύτερη θέση αφορά λειτουργό Β’ Τάξης – Ασφάλεια και Υγεία. Στα καθήκοντα και ευθύνες είναι η εκτίμηση κινδύνων σε θέματα ασφάλειας & υγείας (Α&Υ), διαχείριση και εφαρμογή του συστήματος Α&Υ της ΚΤΚ. Παρακολούθηση και εφαρμογή των προστατευτικών/προληπτικών μέτρων που καθορίζονται από τις εκτιμήσεις κινδύνων ή/και οποιωνδήποτε άλλων μέτρων που αφορούν θέματα Α&Υ στην εργασία. Διεξαγωγή ελέγχων στους χώρους εργασίας και γενικότερα στις εγκαταστάσεις της ΚΤΚ για επισήμανση των κινδύνων για την Α&Υ.

Η τρίτη θέση αφορά λειτουργό Β’ Τάξης – φυσική ασφάλεια. Στα καθήκοντα και ευθύνες είναι η διαχείριση και συνεχής βελτίωση των συστημάτων φυσικής ασφάλειας της ΚΤΚ. Η διεξαγωγή μελετών και ερευνών, διαμόρφωση πολιτικής και σχεδιασμός διαδικασιών σε θέματα φυσικής ασφάλειας. Σύνταξη προδιαγραφών για την αγορά ή/και την αναβάθμιση συστημάτων ασφάλειας. Συντονισμός, εποπτεία, καθοδήγηση και στήριξη του προσωπικού ασφάλειας σε 24ωρη βάση. Έλεγχος ως προς την εφαρμογή οδηγιών και διαδικασιών φυσικής ασφάλειας.