Ρ ΕΝΕΡΓΕΙΑ 1 ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ ΑΕ: Υλοποίηση επιχειρηματικού πλάνου

Η εταιρεία Ρ ΕΝΕΡΓΕΙΑ 1 ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ ΑΕ εξέδωσε την παρακάτω ανακοίνωση:

“Στο πληροφοριακό έγγραφο εισαγωγής της Εταιρείας, το καλοκαίρι του 2016, στην μη ρυθμιζόμενη αγορά του ΧΑΚ (Νεοαναπτυσσομένων Εταιρειών Αγορά) στο εδάφιο «Αποτίμηση Εταιρείας», παρουσιαζόταν οι στρατηγικοί της στόχοι για το άμεσο μέλλον. Οι στόχοι αυτοί υπερκαλύφθηκαν το έτος 2019, σε λιγότερο από 3 χρόνια από την εισαγωγή της.

Για το 2020, σύμφωνα με τα νέα δεδομένα της αγοράς όπως αυτά διαμορφώθηκαν με την εφαρμογή του πρόσφατου νόμου 4414/2016, η Εταιρεία προβλέπει την υλοποίηση επιχειρηματικού σχεδίου το οποίο αποτελείται από την αδειοδότηση και κατασκευή νέων φωτοβολταϊκών σταθμών συνολικής εγκατεστημένης ισχύος 24 MW και με προϋπολογισμό ύψους €19,5 εκατ. περίπου. Η παραπάνω επένδυση βρίσκεται στο στάδιο της αδειοδότησης και αναμένεται να ολοκληρωθεί περί τον Ιούνιο του 2020.

Τέλος, υποβλήθηκε στο Χρηματιστήριο Αθηνών αίτηση της Εταιρείας μας για την παράλληλη ένταξη των μετοχών της στην αγορά EN.A PLUS, ενώ αναμένεται η ολοκλήρωση της στις αρχές του επόμενου έτους.

Είμαστε πεπεισμένοι πως το 2020 θα είναι ιδιαίτερα επωφελές για την εταιρεία μας, στοχεύοντας σε υψηλούς στόχους ανάπτυξης”.