Βοτσαρίδης: «Οι επιχειρήσεις πρέπει να είναι εξωστρεφείς, να προσφέρουν και να νοιάζονται»

Η Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη είναι ένας σημαντικός πυλώνας για την INTERLIFE ΑΑΕΓΑ η οποία έχει σε εξέλιξη δράσεις προσφοράς προς την κοινωνία και στήριξης της Τέχνης και του Πολιτισμού.

«Στην INTERLIFE Ασφαλιστική, έχουμε υιοθετήσει τη φιλοσοφία ότι οι επιχειρήσεις πρέπει να είναι εξωστρεφείς, να έρχονται σε επαφή με τους πολίτες, με τους φορείς, να προσφέρουν και να νοιάζονται. Στρεφόμαστε, λοιπόν, προς την κοινωνία και με ιδιαίτερη ευαισθησία μέσα από το πρόγραμμα Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης ”Προσφέρω αλλιώς” που υλοποιούμε, στηρίζουμε Κοινωνικά Παντοπωλεία και Συσσίτια σε όλη την Ελλάδα και προωθούμε δυναμικά την Τέχνη και τον Πολιτισμό», επισημαίνει στο politisnews.gr ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της INTERLIFE ΑΑΕΓΑ, Ιωάννης Παν. Βοτσαρίδης.

Όπως ο ίδιος εξηγεί, «φέτος είμαστε ιδιαίτερα περήφανοι καθώς με Υπουργική Απόφαση χαρακτηρίστηκε ως ”Πολιτιστική Χορηγία” η Σύμβαση Χορηγίας της εταιρίας μας με αποδέκτη το Κρατικό Θέατρο Βορείου Ελλάδος. Ο θεσμός της ”Πολιτιστικής Χορηγίας” – ένας θεσμός της ελληνικής Πολιτείας- τέθηκε σε ισχύ από το Υπουργείο Πολιτισμού και Αθλητισμού και αποσκοπεί στη χρηματοδότηση του Πολιτισμού από πόρους προερχόμενους από τον ιδιωτικό τομέα».

Ο κ. Βοτσαρίδης υπογραμμίζει ακόμη ότι η INTERLIFE, συμπληρώνει ήδη 5 χρόνια χορηγικής συνεργασίας με το ΚΘΒΕ που αποτελεί σήμερα τον μεγαλύτερο θεατρικό και ευρύτερα πολιτιστικό Οργανισμό στη χώρα μας, ενώ λειτουργεί ως ενεργός πυρήνας πολιτισμού από το 1961. «Στόχος της Πολιτιστικής Χορηγίας μας είναι η ενίσχυση του συνόλου των παραγωγών, συμπαραγωγών, αφιερωμάτων και εκδηλώσεων που περιλαμβάνονται στον καλλιτεχνικό προγραμματισμό του Θεάτρου», συμπληρώνει ο επικεφαλής της INTERLIFE ο οποίος πρόσφατα ορίστηκε μέλος και στο ΔΣ του ΚΘΒΕ με απόφαση της υπουργού Πολιτισμού, Λ. Μενδώνη.