SOLIDUS SECURITIES: Στις 10 Δεκεμβρίου Έκτακτη Γενική Συνέλευση

Κατόπιν αποφάσεως του Διοικητικού Συμβουλίου που ελήφθη κατά την συνεδρίαση της 18ης Νοεμβρίου 2019 και σύμφωνα με το Νόμο και το Καταστατικό της εταιρείας «SOLIDUS SECURITIES ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΙΑ ΠΑΡΟΧΗΣ ΕΠΕΝΔΥΤΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ», καλούνται οι κ.κ.  Μέτοχοι στην Έκτακτη Γενική Συνέλευση των Μετόχων της εταιρείας την 10η Δεκεμβρίου 2019, ημέρα Τρίτη και ώρα 10:00 στα γραφεία της έδρας της εταιρείας επί της οδού Λ. Ριανκούρ αρ. 64 για συζήτηση και λήψη απόφασης στα παρακάτω θέματα της ημερήσιας διάταξης:

ΘΕΜΑΤΑ ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΔΙΑΤΑΞΗΣ

ΘΕΜΑ ΠΡΩΤΟ: Εναρμόνιση και κωδικοποίηση του καταστατικού της εταιρείας σύμφωνα με τις διατάξεις του ν. 4548/2018 όπως ισχύει.

ΘΕΜΑ ΔΕΥΤΕΡΟ: Διανομή μέρους των κερδών που προέρχονται από μη διανεμηθέντα κέρδη παρελθουσών χρήσεων μέχρι και τη χρήση που έληξε την 31.12.2018. Συγκεκριμένα αποφασίζουν την καταβολή μικτού μερίσματος εξήντα λεπτών (ευρώ 0,6) ανά μετοχή προ παρακράτησης φόρου και συνολικό μικτό ποσό ύψους εξήντα χιλιάδων ευρώ (60.000 ευρώ).

Δικαίωμα συμμετοχής και ψήφου στη Γενική Συνέλευση έχουν μόνο τα φυσικά ή νομικά πρόσωπα, ή οι αντιπρόσωποι με πληρεξουσιότητα αυτών, που εμφανίζονται ως μέτοχοι της Εταιρίας κατά την ημερομηνία καταγραφής αρχείου, σύμφωνα με το αρχείο άυλων τίτλων της Εταιρίας το οποίο τηρείται στο Κεντρικό Αποθετήριο Μητρώο του Χρηματιστηρίου Αξιών Κύπρου. Η ημερομηνία καταγραφής αρχείου ορίζεται η πέμπτη (5η) ημέρα που προηγείται της συνεδρίασης.