SPLASH WATER PUBLIC COMPANY: Έναρξη Διαδικασίας στο Διαιτητικό Δικαστήριο Σιγκαπούρης

Η εταιρεία P. C. SPLASH WATER PUBLIC CO. LTD επιθυµεί να ενηµερώσει το επενδυτικό κοινο για την επίτευξη έναρξης της πολύ σηµαντικής Διαιτητικής Διαδικασίας εναντίων της POKKA INTERNATIONAL, στο Διαιτητικό Δικαστήριο της Σιγκαπούρης, Singapore International Arbitration Center (SIAC).

Το αίτηµα των δικηγόρων της εταιρείας, έγινε αποδεκτό από το SIAC, την Δευτέρα 30/09/2019 και έτσι η Διαιτητική Διαδικασία ξεκίνησε την ίδια ηµέρα βάση του Κανονισµού 3.3 του Διαιτητικού Νόµου SIAC (6th Edition, 1st August 2016) (“SIAC RULES”).

Υπενθυµίζουµε ότι εκρεµεί στο Επαρχιακό Δικαστήριο Λευκωσίας η έκδοση και η εφαρµογή έξι συνολικά διαταγµάτων εναντίων της Σιγκαπουρέζικης εταιρείας, σε σχέση µε την ίδια υπόθεση.

Η τελευταία ηµεροµηνία που δόθηκε από το Επαρχιακό Δικαστήριο Λευκωσίας στην POKKA INTERNATIONAL για να παρουσιάσει οποιαδήποτε υπεράσπιση για να δικαιολογήσει την µη εκδοση και εφαρµογή των διαταγµάτων εναντίων της, είναι η Δευτέρα, 4η Νοεµβρίου 2019.

Ευελπιστούµε ότι σε πολύ σύντοµο χρονικό διάστηµα, τα αποτελέσµατα των πιο πάνω διαδικασιών θα δικαιώσουν την εταιρεία µας.