Για 6η χρονιά τα KEBE Business Leader Awards θα βραβεύσουν το κυπριακό επιχειρείν

Τα KEBE Business Leader Awards, για ακόμη μια χρονιά θα αναδείξουν το κυπριακό επιχειρείν και τις ηγετικές προσωπικότητες.

Αποσκοπούν στη βράβευση των Κύπριων επιχειρηματιών που έχουν αναπτύξει την επιχείρηση τους και ανάμεσα σε άλλα έχουν δημιουργήσει βέλτιστες πρακτικές και καινοτόμες στρατηγικές κατά το επιχειρηματικό τους έργο, συνεισφέροντας στην οικονομία και την κοινωνία γενικότερα.

Οι βραβεύσεις θα πραγματοποιηθούν την Παρασκευή 11 Οκτωβρίου στο ξενοδοχείο Park Lane, στην παρουσία της αφρόκρεμας του επιχειρηματικού κόσμου της Κύπρου.

Ο πρόεδρος του ΚΕΒΕ, Χριστόδουλος Αγκαστινιώτης, αναφέρει στην κάμερα του InBusinessNews, την σημαντικότητα του θεσμού αλλά και τις σκέψεις του για αυτούς που θα βραβευθούν φέτος.

Πόσο σημαντική θεωρείτε την επιβράβευση του κυπριακού επιχειρείν για την οικονομία και την κοινωνία γενικότερα;
Όταν το ΚΕΒΕ, ο κορυφαίος θεσμός του επιχειρείν, μαζί με την πολιτεία αλλά και την IMH, την μεγαλύτερη εταιρεία στον τομέα της στην Κύπρο συνεργάζονται για να απονέμουν βραβεία σε επιχειρηματίες, δεν μπορεί λοιπόν αυτή η βράβευση να μην είναι η κορυφαία στην Κύπρο. Άρα, θεωρώ πως ό,τι τιμές δίνει το ΚΕΒΕ με τους συνεργαζόμενους άλλους δύο φορείς, δεν μπορεί να μην είναι εξαιρετικά μεγάλης σημασίας.

Ποιες είναι οι σκέψεις σας για τους ανθρώπους που θα βραβευτούν φέτος;
Βραβεύουμε αυτούς που έχουν πραγματικά διαπρέψει στον τομέα τους στο επιχειρείν, άνθρωποι καταξιωμένοι, που έχουν δουλέψει σκληρά, άνθρωποι με ήθος και αποτελέσματα. Είναι οι κορυφαίοι επιχειρηματίες της Κύπρου οι οποίοι έχουν προσφέρει και στην πατρίδα τους αλλά και στο κυπριακό επιχειρείν.