Άνοιξαν οι πόρτες μετά το λίφτινγκ στο κτήριο του ΚΕΒΕ

Σήμερα το μεσημέρι ο πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Αναστασιάδης, τέλεσε τα εγκαίνια του ανακαινισμένου κτηρίου του ΚΕΒΕ. Η ανακαίνιση του 8όροφου κτηρίου ήταν εις βάθος αφού δεν θυμίζει τίποτα από πριν.

Κατά την ομιλία του ο ΠτΔ τόνισε ότι το ΚΕΒΕ, έχοντας συμβουλευτικό ρόλο υπήρξε διαχρονικά ένας πολύτιμος και αξιόπιστος συνεργάτης της πολιτείας. Πρόσθεσε, ότι μέσα από την συνεργασία κυβέρνησης και ΚΕΒΕ, επιτεύχθηκε η αύξηση της ανταγωνιστικότητας της Κύπρου και η προσέλκυση επενδύσεων.

Ο πρόεδρος του ΚΕΒΕ, Χριστόδουλος Αγκαστινιώτης, ανέφερε ότι η μοντέρνα αρχιτεκτονική και οι νέες κορυφαίες τεχνολογικές υποδομές, έχουν σαν αποτέλεσμα την αύξηση της παραγωγικότητας προσφέροντας ταυτόχρονα ένα ευχάριστο και φιλικό περιβάλλον. Όπως δήλωσε, ο κος Αγκαστινώτης, το ΚΕΒΕ, ως ο βασικότερος και ο μεγαλύτερος αναπτυξιακός βραχίονας του τόπου με ιστορία 92 ετών, δεν θα μπορούσε παρά να έχει τις ανάλογες εγκαταστάσεις έτσι ώστε να εκπληρώνει τον ρόλο και την αποστολή του.

Ο πρόεδρος του ΚΕΒΕ, στάθηκε στο μεγάλο βαθμό δυσκολίας που παρουσίασε η ανακαίνιση αφού καθ’ όλη την διάρκεια το Κυπριακό Εμπορικό Βιομηχανικό Επιμελητήριο λειτουργούσε κανονικά, με το προσωπικό να εργάζεται κάτω από αντίξοες συνθήκες.

Τέλος, ευχαρίστησε τους χορηγούς που έχουν συμβάλει στην υλοποίηση του έργου και παρουσίασε τους νέους ορόφους που δημιούργησε η αρχιτέκτονας Μύρια Κωνσταντινίδου.