Ασφάλιση Κατοικίας από την Interlife Ασφαλιστική

Ασφαλίστε την περιουσία σας με τις ολοκληρωμένες προτάσεις κάλυψης της INTERLIFE.#neaxak(l) #neaxak(f) #neaxak(t)

Το σπίτι ή και το εξοχικό σας εκτός από ένα σημαντικό περιουσιακό στοιχείο, είναι ένα κομμάτι της ζωής σας που πρέπει να προστατεύσετε από τους πιθανούς κινδύνους που ελλοχεύουν καθημερινά. Η ασφάλιση της περιουσίας σας μπορεί να γίνει, είτε με την επιλογή από μέρους σας, μεμονωμένων καλύψεων και τη δημιουργία ενός πακέτου που εξυπηρετεί τις δικές σας ανάγκες, είτε με την επιλογή ενός από τα ολοκληρωμένα προγράμματα της εταιρίας με τα πιο ανταγωνιστικά ασφάλιστρα της αγοράς

Ασφάλεια ενυπόθηκης κατοικίας είναι η υποχρεωτική από το νόμο ασφάλιση μιας κατοικίας που αποκτήθηκε με στεγαστικό δάνειο.

Η INTERLIFE δημιούργησε αποκλειστικά για αυτές τις ανάγκες τα προγράμματα Flexa και Complet. Εσείς επιλέξτε απλά το πρόγραμμα που καλύπτει τις δικές σας ανάγκες.

Τα προγράμματα OIKOS είναι ολοκληρωμένα πακέτα ασφάλισης περιουσίας σε πολύ ανταγωνιστικές τιμές και προσφέρονται σε τέσσερα διαφορετικά πακέτα καλύψεων.

OIKOS Basic Πρόκειται για ένα πρόγραμμα που προσφέρει τις βασικές καλύψεις κατά ζημιών που μπορεί να προκληθούν στην κατοικία και στα περιουσιακά στοιχεία του ασφαλιζομένου με πολύ χαμηλό κόστος.

OIKOS Premium Ο συνδυασμός των καλύψεων που περιλαμβάνει το πρόγραμμα OIKOS Premium έχει γίνει με τέτοιο τρόπο, ώστε να υπερέχει σημαντικά από όλα τα ανταγωνιστικά προγράμματα της αγοράς.

 OIKOS Extra Το πρόγραμμα OIKOS Extra σχεδιάστηκε με τέτοιο τρόπο ώστε να παρέχει υψηλή ασφαλιστική κάλυψη σε πολύ προσιτή τιμή.

OIKOS Super Πρόκειται για ένα πακέτο ασφαλιστικών καλύψεων που καλύπτει πλήρως και αποτελεσματικά την κατοικία από όλους τους κινδύνους, με ιδιαίτερα χαμηλά ασφάλιστρα.

Δείτε αναλυτικές πληροφορίες για όλα τα παραπάνω προγράμματα ασφάλισης κατοικίας της Interlife κάνοντας κλικ εδώ