Ετήσιες Οικονομικές Εκθέσεις Εισηγμένων Εκδοτών στη ΝΕΑ Αγορά για το έτος που έληξε 31/12/2018

Το Συμβούλιο του Χρηματιστηρίου, μέσα στα πλαίσια εξέτασης του περιεχόμενου των Εκθέσεων των Ανεξάρτητων Ελεγκτών στις Ετήσιες Οικονομικές Εκθέσεις των Εισηγμένων Εκδοτών στη ΝΕΑ Αγορά, για το έτος που έληξε στις 31/12/2018, αποφάσισε τα ακόλουθα:#neaxak(l) #neaxak(f) #neaxak(t)

Οι τίτλοι των εκδοτών Magean Holding Plc και Αιχμή Α.Ε. Σύμβουλοι Επενδύσεων θα συνεχίσουν να παρουσιάζονται με σήμανση (Σ) στους πίνακες διαπραγμάτευσης και στα δελτία τιμών στην Αγορά τους, λόγω ‘Έμφασης Θέματος’ και  ‘Γνώμης με Επιφύλαξη’ αντίστοιχα  ως παρουσιάζεται στις Εκθέσεις των Ανεξάρτητων Ελεγκτών για το έτος που έληξε στις 31/12/2018. Η απόφαση αυτή λήφθηκε με βάση την παράγραφο 2.2.6Α (α) της ΚΔΠ 379/2014 ως τροποποιήθηκε.

Τέλος, οι τίτλοι του εκδότη, NETInfoPlc, θα παρουσιάζονται με σήμανση (Σ) στους πίνακες διαπραγμάτευσης και στα δελτία τιμών, λόγω της ‘Γνώμης με Επιφύλαξη’ στην Έκθεση Ανεξάρτητου Ελεγκτή, για το έτος που έληξε στις 31/12/2018 (με βάση την παράγραφο 2.2.6 Α(α)  της ΚΔΠ 379/2014).

Η πιο πάνω απόφαση του Συμβουλίου του Χρηματιστηρίου θα τεθεί σε ισχύ στις 8 Ιουλίου 2019.

Διευκρινίζεται ότι το Συμβούλιο θα προβεί σε αφαίρεση της σήμανσης (Σ) από τους πίνακες διαπραγμάτευσης και τα δελτία τιμών για τους τίτλους των πιο πάνω εκδοτών, όταν διαπιστώσει ότι οι λόγοι που οδήγησαν στην παρουσίαση της σήμανσης στις αξίες τους, θα έχουν εκλείψει.