H INTERLIFE μέσα στις 10 πρώτες εταιρίες σε ποσοτικά κέρδη στη Βόρεια Ελλάδα

Στην αποτύπωση της αυξανόµενης οικονοµικής ισχύος των επιχειρήσεων της Βορείου Ελλάδας, έπειτα από µια µακρά περίοδο αναζήτησης momentum, προχωρά το “Forbes” σε συνεργασία µε την Deloitte.

Σύμφωνα με την έρευνα, μέσα στις 10 πρώτες εταιρίες με τα υψηλότερα ποσοτικά κέρδη είναι και η ασφαλιστική εταιρία INTERLIFE Ασφαλιστική.

Δείτε τον πίνακα:

Η μεθολογία:

Η άντληση των οικονοµικών δεδοµένων που λήφθηκαν υπόψη (ήτοι κύκλος εργασιών, κέρδη προ φόρων κτλ.) για την ανάλυση του κύκλου εργασιών εταιρειών βάσει πρόσφατων δηµοσιευµένων οικονοµικών καταστάσεων πραγµατοποιήθηκε από τις βάσεις δεδοµένων που χρησιµοποιεί η Deloitte (π.χ., από την ICAP), καθώς επίσης και από τις ιστοσελίδες των εταιρειών, το ΓΕΜΗ κτλ. Ως εκ τούτου, το παρόν αποτελεί συλλογή δηµοσιευµένων πληροφοριών, παρέχεται αποκλειστικά για σκοπούς πληροφόρησης και δεν συνιστά οικονοµοτεχνική ή λογιστική µελέτη, συµβουλή, γνωµοδότηση κ.λπ.
Με βάση τα πλέον πρόσφατα δηµοσιευµένα αποτελέσµατα χρήσης κάθε εταιρείας, επελέγησαν οι εκατό (100) µεγαλύτερες εταιρείες µε έδρα στη Βόρεια Ελλάδα (όπως αυτή ορίζεται από τον γεωκώδικα NUTS και περιλαµβάνει τη Μακεδονία και την Ήπειρο), καθώς επίσης και εταιρείες οι οποίες έχουν µεγάλη παραγωγική δραστηριότητα στη Βόρεια Ελλάδα.