AIXMH KAI KERVERUS ΣΤΟ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟ ΚΥΠΡΟΥ

Στη χθεσινή συνεδρίαση της 10ης Απριλίου του Χρηματιστηρίου Αξιών Κύπρου, έγινε το ντεμπούτο της διαπραγμάτευσης των μετοχών της εταιρείας Αιχμή.

Στη χθεσινή συνεδρίαση της 10ης Απριλίου του Χρηματιστηρίου Αξιών Κύπρου, έγινε το ντεμπούτο της διαπραγμάτευσης των μετοχών της Αιχμή Α.Ε. Συμβούλων Επενδύσεων.

Την ίδια ημέρα κατατέθηκε η αίτηση εισαγωγής των μετοχών της κυπριακής εταιρίας πληροφορικής KERVERUS Holding IT (Cyprus) Ltd., επίσης στη Ν.Ε.Α. του Χ.Α.Κ., η οποία  σχεδιάζεται να πραγματοποιηθεί με ιδιωτική τοποθέτηση ύψους 100.000 ευρώ.

Οι δύο εταιρίες συνεργάζονται στενά, με την Αιχμή να έχει αναλάβει την αποκλειστική προώθηση των προϊόντων της Kerverus στα Βαλκάνια. Παράλληλα, η εισηγμένη στην ΕΝ.Α. του Χρηματιστηρίου Αθηνών Vidavo, είναι μέτοχος με 12,25% στην Αιχμή, ενώ πρόκειται να καλύψει την ιδιωτική τοποθέτηση της Kerverus, αποκτώντας με τον τρόπο αυτό το 5,52% του συνολικού μετοχικού της κεφαλαίου, έτσι όπως αυτό θα διαμορφωθεί μετά την εισαγωγή της.

Η συμμετοχή της Vidavo στο μετοχικό κεφάλαιο των δύο εταιρειών, γεννά ένα πλέγμα συνεργειών, οι οποίες δρουν συμπληρωματικά και αναμένεται να αποφέρουν σημαντικά οφέλη στον τομέα της εμπορικής της επέκτασης, τόσο στο χώρο της ΝΑ Ευρώπης, όσο και αντίστοιχα την Ανατολική Μεσόγειο.

Σύμβουλος στρατηγικής αλλά και σύμβουλος εισαγωγής στη Ν.Ε.Α. του Χ.Α.Κ. και των δύο εταιριών είναι η Capital Markets Experts.

Με την ευκαιρία των παραπάνω γεγονότων, οι κ.κ. Αλέξανδρος Παναγιωτίδης, πρόεδρος της Αιχμή, Χρήστος Καλιπτσίδης, πρόεδρος της Kerverus Holding IT (Cyprus) Ltd., Παντελής Αγγελίδης, πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της Vidavo και ο Βασίλειος Μάργαρης, πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της Capital Markets Experts, βρέθηκαν στο Χρηματιστήριο Αξιών της Κύπρου, όπου τους υποδέχθηκε ο διευθύνων σύμβουλος του Χ.Α.Κ Νώντας Μεταξάς.

 https://www.voria.gr/article/aixmi-kai-kerverus-sto-xrimatistirio-tis-kuprou