Στο Χρηματιστήριο Κύπρου εισήχθη η ΚΟΥΚΟΥΤΑΡΗΣ Α.Ε.Β.Ε.

Η ALFA Κουκουτάρης είναι μια από της ηγέτιδες του κλάδου παραγωγής προϊόντων κατεψυγμένης ζύμης, με εξαγωγές σε πάνω από 30 χώρες.

Την εισαγωγή 21 εκατ. μετοχών της ελλαδικής εταιρείας ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ Δ. ΚΟΥΚΟΥΤΑΡΗΣ Α.Ε.Β.Ε (http://www.alfapastry.com) ονομαστικής αξίας 0,30 ευρώ με τιμή εισαγωγής 0,39 ευρώ στη Νεοαναπτυσσόμενων Εταιρειών Αγορά (Ν.Ε.Α.) του ΧΑΚ, ανακοίνωσε το Χρηματιστήριο Αξιών Κύπρου.

Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση, Σύμβουλος Εισαγωγής είναι η επίσης ελλαδική εταιρεία CAPITAL MARKETS EXPERTS AE (www.camex.gr), η οποία είναι ο Νο1 σύμβουλος σε εισαγωγές εταιρειών στην συγκεκριμένη αγορά του Κυπριακού Χρηματιστηρίου.

Η εταιρεία ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΚΟΥΚΟΥΤΑΡΗΣ Α.Ε.Β.Ε, η οποία έχει ως διακριτικό τίτλο “ALFA S.A.”, έχει συσταθεί, με την τρέχουσα μορφή της, στην Ελλάδα το 1986, συνεχίζοντας μια επιχειρηματική παράδοση η οποία ξεκίνησε πριν από 52 χρόνια, το 1965. Είναι μια από της ηγέτιδες του  κλάδου παραγωγής προϊόντων κατεψυγμένης ζύμης, με εξαγωγές σε πάνω από 30 χώρες. To 2016 έκλεισε με κύκλο εργασιών μεγαλύτερο των € 29 εκ., κέρδη μετά φόρων € 2,25 εκ. και ίδια κεφάλαια € 31,8 εκ.

Η διαπραγμάτευση των πιο πάνω αξιών θα πραγματοποιείται σε ευρώ (€) και θα αρχίσει την Τρίτη, 6 Ιουνίου 2017. Το Χρηματιστήριο Αξιών Κύπρου θα αναλάβει την τήρηση του μετοχολογίου της εταιρείας στο Κεντρικό Αποθετήριο/Μητρώο του ΧΑΚ

http://www.voria.gr/article/sto-chrimatistirio-kiprou-isichthi-i-koukoutaris-aeve