Στο δυναμικό της CAMEX ο Stere Farmache

Ο κ. Farmache αναλαμβάνει την προώθηση των εργασιών της Εταιρίας σε διεθνές επίπεδο και ειδικότερα την εποπτεία των εισαγωγών στις χρηματιστηριακές αγορές (πλην του Χ.Α.), που η Capital Markets αποτελεί μέλος, καθώς και τις επαφές με funds και μεγάλους ιδιώτες επενδυτές από την Ανατολική Ευρώπη.

Στο συγκεκριμένο τομέα, ανακοινώνεται επίσης, ότι η εταιρία, σε ειδική τελετή που έγινε στο Βουκουρέστι την περασμένη εβδομάδα, πιστοποιήθηκε ως Εγκεκριμένος Σύμβουλος της νέας αγοράς του ρουμάνικου χρηματιστηρίου, για τις μικρές και μικρομεσαίες εταιρίες, υπό την επωνυμία AeRO.

Με τη συμμετοχή της αυτή, η Capital Markets Experts, αποτελεί πλέον τη μοναδική εταιρία χρηματοοικονομικών συμβούλων και συμβούλων στρατηγικής στην Ελλάδα αλλά και σε ολόκληρη την Ευρώπη, η οποία είναι πιστοποιημένη από τέσσερα χρηματιστήρια της Ε.Ε. και πιο συγκεκριμένα, πλην της AeRO, της ΕΝ.Α. του Χ.Α., της Ν.Ε.Α. του Χρηματιστηρίου της Κύπρου και τέλος του Χρηματιστηρίου Εμπορευμάτων της Μπρατισλάβα.

Ειδικότερα για την AeRO, ιδιαίτερο ενδιαφέρον έχουν δείξει για την εισαγωγή των θυγατρικών τους εταιριών στη Ρουμανία και ελληνικές εταιρίες, εισηγμένες και μη, προκειμένου μέσω της εφαρμογής των Διεθνών Λογιστικών Προτύπων, να καταστεί εφικτή η εύλογη αποτίμηση των συγκεκριμένων συμμετοχών στους μητρικούς τους ισολογισμούς, με στόχο τη συνολική βελτίωση των χρηματοοικονομικών τους δεικτών.