Νέα υπηρεσία από την Kerverus, με το όνομα Mobmail

H Κerverus Holding IT Plc ανακοινώνει ότι την Τετάρτη 13 Μαρτίου, στις 15:13, θα αρχίσει η λειτουργία του website που δημιούργησε η κυπριακή θυγατρική Kerverus IT Ltd., με όνομα Mobmail.eu.

H πρωτοπορία του Mobmail συνίσταται στο ότι χρησιμοποιεί τον παγκόσμια μοναδικό τηλεφωνικό αριθμό του κινητού τηλεφώνου του κάθε χρήστη, ώστε να δημιουργήσει μία διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ( email).

Το site φιλοξενείται στους ιδιόκτητους server της εταιρείας στις ΗΠΑ. Το κινητό τηλέφωνο του χρήστη όσο και η διεύθυνση email του πιστοποιούνται και επαληθεύονται, ενώ για την ανταλλαγή όλων των δεδομένων χρησιμοποιείται κρυπτογράφηση 2048 bit , αντίστοιχη με αυτή των τραπεζικών εργασιών. Δεν απαιτείται πρόσβαση σε νέο mailbox καθώς όλα τα εισερχόμενα emails προωθούνται αυτόματα στο λογαριασμό email που έχει δηλώσει ο χρήστης κατά την εγγραφή.

Σύμφωνα με τη kerverus οι παγκόσμιες πρωτιές του mobmail είναι:

-Μοναδική πιστοποιημένη και ασφαλής διεύθυνση email της μορφής [email protected]

-Δυνατότητα ανεύρεσης και επικοινωνίας με άτομα της λίστας επαφών των οποίων γνωρίζει μόνο τον αριθμό του κινητού τους τηλεφώνου.

-Δυνατότητα χρήσης του λογοτύπου του mobmail για να υποδηλώσει ο χρήστης ταυτόχρονα το κινητό μας τηλέφωνο αλλά και το email του.

-Δυνατότητα ανεύρεσης της εταιρείας κινητής τηλεφωνίας την οποία χρησιμοποιεί ο χρήστης, ώστε να γίνεται εξοικονόμηση πόρων και δωρεάν χρόνου ομιλίας.

Στο τελικό στάδιο δοκιμών είναι το application για τα κινητά τηλέφωνα και tablets. Η υπηρεσία Mobmail αλλά και η εφαρμογή για smart phones και tablets αρχικά θα διατίθεται δωρεάν ενώ σύντομα θα υπάρξουν VIP και PRO λογαριασμοί χρηστών, με περισσότερα προνόμια.

http://www.voria.gr/article/nea-upiresia-apo-tin-kerverus-me-to-onoma-mobmail