Νέα επενδυτική κίνηση της Vidavo

Νέα επενδυτική κίνηση της Vidavo A.E. αποτελεί η απόφασή της να συμμετάσχει στο μετοχικό κεφάλαιο της «Kerverus Holding IT PLC», η οποία ξεκινώντας τη δραστηριότητά της από την Αγγλία έχει αναπτύξει και διαθέτει δωρεάν ένα εξελιγμένο πρόγραμμα γονικής εποπτείας, ξεπερνώτας τους 1.500 χρήστες από 93 χώρες ήδη από την έναρξη λετιουργίας του site διάθεσης του λογισμικού αυτού.

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, στο προϊόντικό χαρτοφυλάκιο της Kerverus Holding IT PLC συμπεριλαμβάνεται επίσης εξειδικευμένο λογισμικό εποπτείας λειτουργείας των υπολογιστών σε επίπεδο επιχείρησης ή μεγάλου οργανισμού, λογισμικό εποπτείας χρήσης κινητού τηλεφώνου, λογισμικό διαχείρισης εκπτωτικών κουπονιών κτλ.

Η Παρασκευή 29/6/2012 ήταν η πρώτη μέρα διαπραγμάτευσης της μετοχής της Kerverus Holding IT PLC, με κωδικό μετοχής ΚΕΡΒ/ KERV, στη Νεοαναπτυσσόμενων Εταιριών Αγορά (Ν.Ε.Α.) του Χρηματιστηρίου Αξιών Κύπρου (Χ.Α.Κ.).  Η συνολική κεφαλαιοποίηση της εταιρείας ανέρχεται στο 1.810.000 ευρώ και η συμμετοχή της Vidavo A.E. ανέρχεται στο 5,52%.

Τέλος, στην ανακοίνωση σημειώνεται πως η επιχειρηματική δραστηριότητα της Kerverus Holding IT PLC μέσω δικτύου συνεργαζόμενων εταιριών σε Ινδία, Αγγλία και λοιπές χώρες του εξωτερικού ολοκληρώνει και ενισχύει στην υλοποίησή του το πλάνο εξωστρέφειας της Vidavo.

http://www.capital.gr/epixeiriseis/1546631/nea-ependutiki-kinisi-tis-vidavo