350 συμμετέχοντες και 57 βραβευόμενοι στα Insurance Awards 2019

Στις 12 Ιουνίου 2019, οι άνθρωποι της διαμεσολάβησης και της ασφαλιστικής αγοράς δίνουν το παρών στο θεσμό των Insurance Awards 2019, που αναδεικνύει τη δυναμική των επαγγελματιών των ασφαλιστικών δικτύων και τον πολυπρισματικό ρόλο τους στην ιδιωτική ασφάλιση.#neaxak(l) #neaxak(f) #neaxak(t)

Εκπρόσωποι θεσμών και φορέων, ανώτατα στελέσχη ασφαλιστικών εταιρειών και διαμεσολαβητές θα παρευρεθούν στην εκδήλωση απονομής που θα γίνει στο Balux Prive. Χαιρετισμό θα απευθύνει ο υποδιοικητής της ΤτΕ, κ. Θ. Μητράκος.

Για τρεις σχεδόν δεκαετίες τα Insurance Awards Φίλιππος Μωράκης καταγράφουν και προβάλλουν τη συλλογική εικόνα του κλάδου της ασφαλιστικής διαμεσολάβησης, ενός κλάδου που αλλάζει, εξελίσσεται και καινοτομεί, παραμένοντας σε βάθος χρόνου η καθοριστική σύνδεση της αγοράς με τον ασφαλισμένο.

Στα φετινά Insurance Awards 2019 θα συμμετάσχουν περισσότερα από 350 άτομα και θα απονεμηθούν 57 βραβεία σε ανθρώπους που διακρίνονται για τα παραγωγικά τους αποτελέσματα. Οι εταιρείες που θα συμμετέχουν είναι οι ΕΘΝΙΚΗ Ασφαλιστική, Interamerican, Allianz, ERGO, Groupama, Ευρωπαϊκή Πίστη, Eurolife ERB, CNP, ARAG & Δύναμις Ασφαλιστική ενώ υποστηρίζουν την διοργάνωση με τις αιγίδες τους τόσο η Ένωση Ασφαλιστικών Εταιρειών Ελλάδος (ΕΑΕΕ) όσο και η Κεντρική Ένωση Επιμελητηρίων Ελλάδος (ΚΕΕΕ) και η Ένωση Ασφαλιστικών Διαμεσολαβητών Ελλάδος (ΕΑΔΕ).

Χορηγοί της εκδήλωσης είναι η affidea, ο όμιλος Ευρωκλινικής και ο όμιλος ΙΑΣΩ, υποστηρικτής η CARGLASS και χορηγός επικοινωνίας η εφημερίδα ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ & το naftemporiki.gr.

Διοργανωτής της εκδήλωσης είναι η Μorax Media που εκδίδει το μηνιαίο περιοδικό Ασφαλιστικό Marketing και ενημερώνει τα news sites www.insurancedaily.gr & www.csrindex.gr