Δυναμικό «παρών» της Capital Markets στο δ.σ. του ΣΕΟΔΙ

Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου του Συνδέσμου Ελλήνων Οικονομικών Διευθυντών (ΣΕΟΔΙ) επανεξελέγη παμψηφεί ο Αλέξανδρος Κωστόπουλος.

O κ. Κωστόπουλος διαθέτει μακρά εμπειρία ως Οικονομικός και Διοικητικός Διευθυντής κυρίως σε ενεργειακές και ξενοδοχειακές επιχειρήσεις.

Στο δ.σ. εξελέγησαν επίσης σημαντικές προσωπικότητες από τον χώρο της οικονομίας, όπως ο Οικονομικός & Διοικητικός Διευθυντής των Ελληνικών Χρηματιστηρίων κ. Γκόβαρης, ο Διευθυντής μεγάλου χρηματοπιστωτικού οργανισμού κ. Σανιάνος, οικονομικοί διευθυντές εφοπλιστικών εταιριών όπως ο κ. Πατηνιώτης, πρόεδρος των Οικονομολόγων των ναυτιλιακών επιχειρήσεων, ο κ. Κωνσταντίνου, o κ. Γιάννης Αντωνόπουλος του Ομίλου Μυτιληναίου κ.ά.

Κάνοντας έναν απολογισμό της απερχομένης διοικήσεως, ο κ. Κωστόπουλος αναφέρθηκε στα επιτεύγματα του Συνδέσμου στη διάρκεια της εικοσαετούς πορείας του και στη συμβολή του στην ανάπτυξη του οικονομικού management στη χώρα μας, με συνέδρια, σεμινάρια κλπ. Επίσης, αναφέρθηκε στην συμβολή του ΣΕΟΔΙ στην προσπάθεια αναμορφώσεως και εκσυγχρονισμού της φορολογικής νομοθεσίας, με τη συμμετοχή του σε νομοπαρασκευαστικές επιτροπές και τις σχετικές εισηγήσεις του σε φορολογικά νομοσχέδια.

Αναλυτικά, το νέο Διοικητικό Συμβούλιο του Συνδέσμου έχει ως εξής:

ΚΩΣΤΟΠΟΥΛΟΣ Αλέξανδρος Πρόεδρος
ΠΑΤΗΝΙΩΤΗΣ Ιωάννης Αντιπρόεδρος
ΣΤΑΘΗΣ Ιωάννης Αντιπρόεδρος
ΜΑΡΓΑΡΗΣ Βασίλειος Αντιπρόεδρος Β. Ελλάδος (Capital Markets)
ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ Θεόδωρος Γεν. Γραμματέας
ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟΣ Ιωάννης Μέλος
ΒΟΥΛΓΑΡΗΣ Σπυρίδων Μέλος
ΓΚΟΒΑΡΗΣ Βασίλειος Μέλος
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ Ηλίας Μέλος
ΛΕΝΤΖΑΣ Δημήτριος Μέλος
ΣΑΝΙΑΝΟΣ Ευάγγελος Μέλος
ΦΑΣΟΥΛΑΣ Σταύρος Ταμίας
ΧΑΤΖΗΑΓΓΕΛΙΔΗΣ Ιπποκράτης Αναπληρωματικό Μέλος
ΧΩΜΑΤΑΣ Δημήτριος Αναπληρωματικό Μέλος (Capital Markets)